GEA Štajersko-prekmursko bučno olje
GEA bučno olje
GEA olje za solate
GEA oljčno olje
Gea ekstra deviško oljčno olje
GEA ekstra deviško oljčno olje Avantgarde
GEA ekstra rastlinsko olje
GEA ekstra sončnično olje
GEA sončnično olje
GEA sezamovo olje
GEA repično olje
GEA laneno olje
GEA konopljino olje
GEA orehovo olje
GEA oljčno olje z aromo česna
GEA oljčno olje z aromo tartufov
GEA sončnično olje z zelišči
GEA sončnično olje z zelišči
GEA BIO ekstra deviško oljčno olje
GEA BIO sončnično olje
GEA BIO olje črne kumine
GEA BIO kokosovo olje 500 ml
GEA BIO kokosovo olje 500 ml
Cekin Logo
Gea bio ekstra deviško oljčno olje
Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno
neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.
Gea bio ekstra deviško oljčno olje
Pridobljeno je iz  najboljših, na vročem mediteranskem soncu in vetru, naravno pridelanih oljk. Odlikuje ga srednje intenziven in svež, sadežen okus, z rahlo pikantno noto. Primerno je za pripravo vseh vrst solat, hladnih jedi, omak, rib, morskih sadežev, sredozemskih specialitet, pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje. Oljčno olje je lahko prebavljivo.
Gea bio kokosovo olje
jedilno rafinirano iz ekološke pridelave
Gea bio kokosovo olje
GEA Bio rafinirano kokosovo olje je ekološko pridelano in pridobljeno s postopkom rafinacije kokosovega olja, iztisnjenega iz sušene kokosove sredice – kopre.  Olje je brez specifičnega vonja in okusa po kokosu. Sestavljeno je iz nasičenih srednje-verižnih maščobnih kislin in ne vsebuje trans maščobnih kislin. Je izjemno stabilno pri visokih temperaturah, zato je primerno za peko, praženje in cvrtje.
Gea Štajersko-prekmursko bučno olje Slovenija
jedilno nerafinirano
Gea Štajersko-prekmursko bučno olje Slovenija
Pridobljeno s tradicionalnim postopkom iz praženih in stisnjenih bučnih semen najboljše kakovosti. Je izredno aromatično živilo z visoko biološko in prehransko vrednostjo. Njegov specifičen okus pride prav posebno do izraza pri pripravi najrazličnejših solat, omak, namazov, marinad, juh in sladic. Nekaj kapljic bučnega olja, prelitega preko vaniljevega sladoleda, pa je pravi gurmanski užitek.
Gea bučno olje
jedilno hladno stiskano
Gea bučno olje
Zaradi hladnega stiskanja  ima olje visoko biološko vrednost, vsebnost vitaminov, fitosterolov in mineralov (v 100 g olja je od 50 do 70 mg naravnega vitamina E). Ima okus po bučnih semenih in je temno zelene barve. Primerno je za pripravo hladnih jedi, vseh vrst solat, omak, namazov, prelivov, …
Gea olje za solate
Gea olje za solate
Olje vsebuje kar 70 % bučnega olja, ki povečuje biološko vrednost pripravljene hrane. Ima nežen okus in blagodejno aromo po bučnem olju. Primerno je za pripravo vseh vrst solat, solatnih krem, omak, prelivov, …
Gea oljčno olje
Mešanica rafiniranega oljčnega olja in ekstra deviškega oljčnega olja.
Gea oljčno olje
Oljčno olje je mešanica 20 % ekstra deviškega oljčnega olja in 80 % rafiniranega oljčnega olja. Olje ima blag okus po oljkah.  Primerno je za kuhanje, dušenje,  pečenje, cvrtje, pripravo vseh vrst solat, marinad, prelivov, …
Gea ekstra deviško oljčno olje
Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.
Gea ekstra deviško oljčno olje
Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki. Olje ima srednje intenziven in svež sadni okus. Primerno je za pripravo vseh vrst solat, hladnih jedi, omak, rib, morskih sadežev, sredozemskih specialitet, pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje.
Gea ekstra deviško oljčno olje Avantgarde
Oljčno olje višje kategorije, pridobljeno neposredno iz oljk in zgolj z mehanskimi postopki.
Gea ekstra deviško oljčno olje Avantgarde
Pridobljeno iz najboljših, na vročem mediteranskem soncu in vetru, naravno pridelanih oljk. Odlikuje ga bogat, svež, sadežen okus z rahlo pikantno noto trav. Primerno je za pripravo vseh vrst solat, hladnih jedi, omak, rib, morskih sadežev, sredozemskih specialitet, pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje.
Gea ekstra rastlinsko olje
jedilno rafinirano
Gea ekstra rastlinsko olje
Olje vsebuje maščobne kisline Omega 3 in ima visok delež oleinske kisline, odlikuje pa ga tudi ugodno razmerje maščobnih kislin Omega 3 in Omega 6. Primerno je za kuhanje, pečenje, cvrtje, mariniranje in pripravo različnih hladnih jedi.
Gea sončnično olje
jedilno hladno stiskano
Gea sončnično olje
Olje ima visoko vsebnost oleinske kisline, saj je pridobljeno iz posebne vrste sončničnih semen z visoko vsebnostjo oleinske kisline. Primerno je za pripravo vseh vrst solat, solatnih krem in nadevov, prelivov in drugih hladnih jedi. Odlično je tudi za dušenje in pečenje, zlasti palačink in drugih sladic. V ljudski medicini se olje uporablja pri oljni terapiji žvrkljanja olja v ustih.
Gea ekstra sončnično olje
jedilno rafinirano
Gea ekstra sončnično olje
Pridobljeno je iz najkakovostnejših sončničnih semen z visoko vsebnostjo oleinske kisline. Vsebuje podobne maščobne kisline kot oljčno olje. Primerno je za kuhanje, dušenje, pečenje, cvrtje in pripravo različnih hladnih jedi.
Gea sezamovo olje
jedilno hladno stiskano
Gea sezamovo olje
Sezamovo olje se uvršča med vrhunska olja, saj sezam pogosto imenujejo kralj oljnic. Vsebuje naravni antioksidant sezamol.  Primerno je za pripravo vseh vrst hladnih jedi, kuhanje, pečenje, dušenje in cvrtje. Odlično je za jedi z žara in kot začimba v zaključni fazi priprave jedi, še posebej je primerno  za bogate solatne bifeje in jedi iz voka.
Gea laneno olje
jedilno hladno stiskano
Gea laneno olje
Je največji rastlinski vir maščobnih kislin Omega 3. Uporabljamo ga pri pripravi hladnih jedi (solat, omak, namazov, prelivov) in kot dodatek kuhanim, nekoliko ohlajenim jedem. Alternativna medicina priporoča uživanje lanenega olja s skuto in jogurtom kot dieto proti rakastim obolenjem.
Gea konopljino olje
jedilno hladno stiskano
Gea konopljino olje
Je že stoletja znano kot  odličen  vir esencialnih maščobnih kislin, nujno potrebnih za človeški organizem. Je edino jedilno olje, ki vsebuje gamalinolensko kislino (GLA), ki je pomembna za imunsko odpornost telesa. Priporočamo ga kot dodatek pri pripravi hladnih jedi (solatnih prelivov, polivk za testenine, namazov, omak) in kot dodatek kuhanim jedem. Je odličen dodatek za pripravo testa za kruh, pecivo in drugih sladic (preliv za sladoled).
Gea orehovo olje
jedilno nerafinirano
Gea orehovo olje
Pridobljeno je s stiskanjem rahlo praženih orehovih jedrc, kar daje olju  intenziven in aromatičen okus. Vsebuje esencialne maščobne kisline, od tega največji delež maščobnih kislin Omega 6 in Omega 3. Priporočamo ga za pripravo vseh vrst hladnih jedi (solat, omak, prelivov) in kot dodatek rižotam, testeninam in sladicam.
GEA repično olje
jedilno hladno stiskano
GEA repično olje
Zaradi visoke vsebnosti enkrat nenasičenih maščobnih kislin in ugodnega razmerja maščobnih kislin Omega 6 in Omega 3,  se  repično olje v svetu uvršča med najbolj iskana in cenjena rastlinska olja. Priporočamo ga za pripravo hladnih jedi (solate, namazi, omake, prelivi), pa tudi za kuhanje, dušenje in pečenje. Je odličen nadomestek margarine ali masla, zato je uporabno tudi za peko slaščic.
Gea bio kokosovo olje
jedilno hladno stiskano iz ekološke pridelave - deviško
Gea bio kokosovo olje
Pridobljeno je s postopkom hladnega stiskanja sredice sveže obranih in ekološko pridelanih kokosovih orehov. Sestavljeno je iz nasičenih srednje-verižnih maščobnih kislin in ne vsebuje trans maščobnih kislin. Je izjemno stabilno pri visokih temperaturah, zato je primerno za peko, cvrtje in kuhanje. S svojo eksotično aromo obogati juhe, omake, jedi iz voka, eksotične solate, sladice. Uporabljamo ga tudi za nego kože in las.
Gea bio olje črne kumine
jedilno hladno stiskano iz ekološke pridelave
Gea bio olje črne kumine
Črna kumina "Nigela sativa" je izjeno cenjeno zelišče in že tisočletja velja za eno najbolj zdravilnih rastlin na svetu. Gea olje črne kumine pridobivamo s hladnim stiskanjem semen iz ekološke pridelave. Olje je zelo bogat vir esencialnih maščobnih kislin (na 100 g olja je 57 g Omega 6 maščobne kisline).  V prehrani ga uporabljamo kot začimbo in dodatek k hladnim jedem (solate, omake, prelivi). Odlično se poda tudi k zelju, siru in skuti. Za samostojno uživanje se priporoča 1 čajna žlička v pol kozarca mlačne vode zjutraj in zvečer pred jedjo.
Gea začimbna olja
Gea začimbna olja