GEA že drugič prejela priznanje Best Buy Award

Tovarna olja GEA d.d. je že drugič prejela priznanje  Best Buy Award, ki uvršča blagovno znamko GEA na prvo mesto v kategoriji jedilnih olj.

Slovenski potrošniki so tudi tokrat ocenili, da olja Gea  ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno na slovenskem trgu.

Best Buy Award je globalni projekt, ki raziskuje in nagrajuje storitve ter izdelke, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, in sicer izključno na podlagi mnenja in izkušenj uporabnikov.

Raziskavo Best Buy Award je za Slovenijo januarja letos opravila švicarska hiša ICERTIAS s sedežem v Zürichu, na vzorcu 1200 spletnih anketirancev, starejših od 15 let. Raziskava je potekala prek spletne ankete po metodi CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Anketiranci so odgovarjali na anketna vprašanja odprtega tipa in niso imeli vnaprej ponujenih odgovorov, ampak so samostojno, po svojih izkušnjah in prepričanjih izbirali podjetje, izdelek ali storitev, ki na slovenskem trgu ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

Pri zstavljenem vprašanju: „Navedite ime proizvajalca jedilnega olja, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu,je največ anketiranih odgovorilo GEA.

V Tovarni olja Gea  smo zelo ponosni, da smo ponovno prejemniki tega pomembnega odličja, ki daje našim izdelkom dodatno vrednost. Zahvaljujemo se našim potrošnikom za izkazano zaupanje.bba_slovenia_gea